testenvoorjereis.nl

Vanaf nu kunt u een gratis PCR test inplannen bij testenvoorjereis.nl. Klik hier om een test in te boeken.

U kunt in het buitenland wel een test bij ons boeken om naar Nederland te reizen.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 119,-
BINNEN 26 UUR UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Corona PCR test Wenen

PCR test nodig voor vlucht naar Wenen?

Reizigers dienen tegenwoordig rekening te houden met extra voorwaarden zoals een negatieve PCR test of verplichte quarantaine bij een bezoek aan steden als Parijs, Wenen of Barcelona. Veelal zijn dit soort voorwaarden ook van toepassing bij terugkeer naar Nederland. Controleer voor vertrek altijd de reisvoorwaarden bij de luchtvaartmaatschappij en de Rijksoverheid.

PCR testlocatie Wenen

Voor iedereen die in Oostenrijk een PCR test wil laten afnemen, heeft PCR Test Nederland een locatie in Wenen geopend. Net als in Nederland zijn in Oostenrijk coronaregels van kracht. Zo kan een negatieve PCR test een voorwaarde zijn voor het bezoeken van bezienswaardigheden als musea of historische gebouwen. Ook voor een bezoek aan het Formule1 circuit kan een PCR test verplicht zijn. En na afloop van uw stedentrip of zakenreis dient u rekening te houden met coronamaatregelen die gelden voor terugkeer naar Nederland. Het kan zomaar zijn dat u hier wederom een negatieve PCR test voor nodig heeft. Voor Nederlandse reizigers is het soms lastig om een PCR testlocatie in Wenen te vinden. Je bent er immers niet altijd goed bekend en niet iedereen is de Duitse taal meester. In dat geval is het handig om via een Nederlandse partij een afspraak in te plannen.

PCR test eenvoudig online te regelen

Een afspraak voor een PCR test in Wenen boekt u eenvoudig via de Nederlandse website. Datum, tijd en locatie kunt u zelf bepalen. Dankzij de nieuwste technologie ontvangt u al binnen een uur de uitslag digitaal in uw mailbox. Tevens wordt de uitslag standaard voorzien van een reisverklaring in 5 talen.

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)