bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS V.A. € 99-
UITSLAG BINNEN 30 MINUTEN MOGELIJK

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Covid PCR test Schiphol Airport

Corona PCR test Schiphol Airport mét reisverklaring!

Voor een PCR test met non-covid reisverklaring, om te kunnen reizen vanaf Schiphol Airport, kunt u bij PCR test Nederland terecht. Sinds de corona-uitbraak adviseren de meeste landen om niet naar het buitenland te reizen. Soms is reizen echter onvermijdelijk, bijvoorbeeld voor werk of familiebezoek. De meeste landen nemen extra veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo bent u in sommige gevallen verplicht om een negatieve Covid PCR test te tonen voordat u in het vliegtuig kunt stappen. 

Sneltest of Covid PCR test?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een Corona test. Dit kan zowel een Corona sneltest zijn als een Covid PCR test. Heeft u een negatieve Corona test nodig om te mogen vliegen? Kies dan voor een Covid PCR test. Deze is voorzien van extra informatie waardoor een negatieve Covid PCR test tevens gebruikt kan worden als reisverklaring. PCR Test Nederland heeft verschillende testlocaties in de buurt van Schiphol. 

Hoe werkt een Covid PCR test?

Er bestaan op dit moment verschillende testen waarmee kan worden onderzocht of iemand besmet is met het coronavirus. Eén van deze testen is de Covid PCR test. Bij een PCR test wordt er met een wattenstaafje materiaal afgenomen uit de mond en de neusholte. Dit materiaal wordt vervolgens onderzocht. Als er virusdeeltjes in het materiaal worden gevonden, is de persoon in kwestie besmet met het coronavirus. Als er geen virusdeeltjes worden gevonden, is de uitslag negatief. Het voordeel van de PCR test is dat deze test erg nauwkeurig is. De uitslag is zeer betrouwbaar, zowel voor personen met klachten als zonder klachten. 

Verschil Corona sneltest en Covid PCR test

Bij een Corona sneltest heeft u de uitslag met 15 minuten. Voor een betrouwbaar resultaat is het echter van belang dat iemand als minstens 12 uur klachten heeft. Een negatieve uitslag is vaak niet voldoende voor bezoek aan het buitenland. Een Covid PCR test is zeer nauwkeurig en hierdoor uiterst betrouwbaar. Nadeel is dat de uitslag langer op zich laat wachten. Als u de uitslag snel nodig hebt om te kunnen vliegen vanaf Schiphol Airport kan dit erg vervelend zijn. Gelukkig hebben we het proces zo geoptimaliseerd dat u de uitslag nog dezelfde dag ontvangt in uw mailbox. De uitslag van onze Covid PCR test wordt geleverd in het Nederlands, Engels, Duits en Arabisch. Ook wordt de testuitslag voorzien van uw persoonlijke gegevens en een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kan de uitslag als non- covid reisverklaring worden gebruikt.

Negatieve Covid PCR test als reisvoorwaarde

Voor de meeste landen gelden inmiddels reisrestricties. Ook zijn er steeds meer luchtvaartmaatschappijen die voorwaarden stellen. De maatregelen kunnen wijzigen. Vliegt u binnenkort vanaf Schiphol Airport? Controleer dan altijd voor vertrek de voorwaarden bij de Rijksoverheid en de luchtvaartmaatschappij. 

Plan zelf uw Covid PCR test in 

Het plannen van een Covid PCR test is heel eenvoudig. PCR Testlocatie, datum en tijdstip kunt u zelf kiezen. En u ziet gelijk wanneer u de uitslag kan verwachten.

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans, Portugees, Spaans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)