PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR Test Rotterdam

Houd uw omgeving veilig met onze PCR test in Rotterdam


Het COVID-19 virus is erg besmettelijk. Het virus kan worden overgedragen op het moment dat een besmette persoon niest of hoest, en de daardoor vrijgekomen druppeltjes door iemand anders worden ingeademd. Het virus kan ook worden overgedragen als deze druppeltjes via de handen van de andere persoon in zijn of haar mond, neus of oog terechtkomen. Als u het coronavirus hebt, kunt u dus eenvoudig uw omgeving besmetten. Dat is vooral problematisch als u bijvoorbeeld met anderen samenwoont of een contactberoep heeft. Als u klachten heeft die op het coronavirus kunnen duiden, is het dan ook belangrijk om zo snel mogelijk coronatest te doen. Bent u op zoek naar een PCR test in Rotterdam? U bent van harte welkom op de testlocatie van PCR Test Nederland.

Een razendsnelle PCR test in Rotterdam


Er bestaan verschillende testen om er achter te komen of iemand besmet is met het coronavirus, maar de PCR test wordt veruit het meeste gebruikt. Bij andere aanbieders van de PCR test duurt het vaak een paar dagen, soms zelfs een week, voordat u de testuitslag ontvangt. Dat is erg vervelend, want voordat u de uitslag heeft kunt u – op aanraden van het RIVM – het beste geheel thuisblijven om te voorkomen dat u anderen besmet. Ook kan het afwachten van de testuitslag veel stress en spanning opleveren. Om die reden maakt PCR Test Nederland gebruik van de RT-PCR test. Deze test is net zo nauwkeurig als andere PCR testen, maar doordat er gebruik wordt gemaakt van efficiënte, ultrasnelle apparatuur, kan de uitslag al na enkele uren worden gegeven.

Plan uw PCR test in Rotterdam op onze website


Wilt u graag een PCR test in Rotterdam laten doen? Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. U kunt zelf de datum, het tijdstip en de locatie selecteren. U kunt bij ons niet alleen terecht voor een PCR test in Rotterdam, maar bijvoorbeeld ook voor een PCR test in Amsterdam, Amstelveen of Zoetermeer. Onze testlocatie in Amsterdam heeft de ruimste openingstijden.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)