PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR Test reisverklaring

Begin uw reis goed met een PCR test met reisverklaring


Op het moment dat iemand van het ene naar het andere land reist, bestaat het risico dat diegene onbewust het coronavirus meeneemt. Om dit te voorkomen, laat een groot deel van de landen alleen buitenlandse reizigers toe wanneer zij een negatieve coronatest (bijvoorbeeld een PCR test) kunnen laten zien. Als u van plan bent om met het vliegtuig te reizen, is het dus belangrijk om voor een PCR test met een reisverklaring te kiezen. Hiervoor bent u bij PCR Test Nederland aan het juiste adres.

Een ultrasnelle PCR test met reisverklaring


De PCR testen van PCR Test Nederland zijn voorzien van een reiscertificaat. Als u bij ons negatief test voor onze PCR test met reisverklaring, kunt u dus met een gerust hart in het vliegtuig stappen. U hoeft overigens niet bang te zijn dat u de uitslag niet op tijd ontvangt voor uw vlucht. In tegenstelling tot veel andere aanbieders van de PCR test met reisverklaring, ontvangt u bij ons de uitslag namelijk al binnen enkele uren. Dit komt doordat wij gebruikmaken van de innovatieve, ultrasnelle RT-PCR test. Deze test is even nauwkeurig als de reguliere PCR test met reisverklaring, maar een stuk sneller.

PCR Test Nederland is actief in het hele land
PCR Test Nederland heeft testlocaties in het hele land – van Eindhoven tot Groningen en van Lelystad tot Breda. Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken door de locatie, de datum en het tijdstip van uw keuze te selecteren. Heeft u hulp nodig? Ons team kijkt graag met u mee. Neem gerust contact met ons op via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)