PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR Test met certificaat

Begin uw reis goed met onze PCR test met certificaat


Hoewel het maken van buitenlandse reizen over het algemeen wordt afgeraden, is het soms onvermijdbaar – bijvoorbeeld wanneer u op familiebezoek of op zakenreis moet. Staat er een vliegreis op de planning? Controleer dan voor vertrek of uw land van bestemming vanwege het coronavirus extra veiligheidsmaatregelen heeft getroffen. Een groot deel van de landen laat namelijk alleen buitenlandse reizigers toe die een negatieve coronatest (zoals een PCR test) kunnen overhandigen. Houd er echter rekening mee dat niet alle aanbieders van coronatesten ook een reisverklaring meegeven. Kies dus altijd voor een PCR test met certificaat!

Veilig op reis met PCR Test Nederland


Als u bij PCR Test Nederland een PCR test doet, ontvangt u de testuitslag in uw mailbox. Op de testuitslag vermelden we uw persoonlijke gegevens en geven we aan hoe de test is uitgevoerd. Ook wordt de uitslag voorzien van een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kan de testuitslag als reisverklaring worden gebruikt. Met onze PCR test met certificaat kunt u dus met een gerust hart in het vliegtuig stappen – mits de uitslag negatief is uiteraard!

Onze PCR test met certificaat is ultrasnel


U hoeft niet bang te zijn dat de testuitslag niet op tijd zal zijn voor uw vlucht. Bij PCR Test Nederland ontvangt u de testuitslag namelijk al binnen enkele uren. Dit komt doordat wij gebruikmaken van de innovatieve RT-PCR test. Deze test is even nauwkeurig als de reguliere PCR test (die bij het grootste deel van de testaanbieders wordt gebruikt), maar stukken sneller. Zo kunt u ontspannen aan uw reis beginnen!

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)