PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR Test Den Haag

Een PCR test nabij Den Haag met een razendsnelle uitslag


Als u klachten heeft die op het coronavirus zouden kunnen wijzen, is het raadzaam om een coronatest te laten doen. Het coronavirus is namelijk ontzettend besmettelijk, waardoor besmette personen in quarantaine moeten tot zij niet langer besmettelijk zijn. Houd er echter wel rekening mee dat het bij de meeste aanbieders een paar dagen – soms zelfs een week – kan duren voordat u de uitslag van de coronatest ontvangt. Vindt u het niet prettig om dagenlang in spanning af te moeten wachten? Bij PCR Test Nederland kunt u een PCR sneltest laten doen. Deze test is niet alleen nauwkeurig, maar ook nog eens ultrasnel: u ontvangt de uitslag binnen enkele uren. PCR Test Nederland heeft testlocaties door het hele land. Op deze pagina leest u alles over onze PCR test nabij Den Haag.

Boek onze PCR test nabij Den Haag eenvoudig en snel online


Bent u op zoek naar een PCR test nabij Den Haag? U bent van harte welkom op onze testlocaties in Zoetermeer, Westland en Alphen aan den Rijn. Helaas heeft PCR Test Nederland nog geen testlocatie in Den Haag. Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen. U hoeft enkel uw persoonlijke gegevens in te vullen en de datum, het tijdstip en de locatie van uw keuze te selecteren.

De kosten van een PCR test in Den Haag


Voordat u een afspraak maakt voor een PCR test in Den Haag, is het natuurlijk prettig om te weten hoeveel dit zal gaan kosten. Een PCR test in Den Haag kost bij PCR Test Nederland €125 excl. BTW. Dat is €151,25 incl. BTW. Heeft u een vraag over onze coronatest kosten? Neem dan gerust contact met ons op.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)