PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR test betrouwbaarheid

Hoe betrouwbaar is de PCR test?


Heeft u last van klachten die mogelijk zouden kunnen worden veroorzaakt door het coronavirus, zoals een droge hoest, koorts of benauwdheid? Er zijn verschillende manieren om te onderzoeken of u besmet bent met het coronavirus. In ons land wordt de PCR test veruit het meest gebruikt, maar hoe betrouwbaar is de PCR test eigenlijk? Op deze pagina leest u alles over de betrouwbaarheid van de PCR test. Ook leggen we uit hoe u een afspraak kunt maken voor een PCR test.

Hoe werkt een PCR test?


Bij een PCR test wordt er door middel van een wattenstaafje vocht afgenomen uit de keel en de neus. Dit vocht wordt vervolgens in een laboratorium onderzocht. Als er virusdeeltjes in het vocht aanwezig zijn, bent u besmet met het coronavirus. Hier kan ook sprake van zijn als u geen klachten heeft.

De betrouwbaarheid van de PCR test


Hoe betrouwbaar is de PCR test eigenlijk? De PCR test is niet voor niets de meestgebruikte test: van alle coronatesten is deze test het meest betrouwbaar. Dit komt doordat deze test erg gevoelig is. Dit betekent dat de test het virus ook detecteert als de persoon in kwestie weinig virusdeeltjes met zich mee draagt. De kans dat u bij een negatieve testuitslag in de 48 uur na de afname van de test alsnog klachten krijgt die worden veroorzaakt door het coronavirus, is nihil.

De RT-PCR test: een ultrasnelle variant van de PCR test


Ook PCR Test Nederland maakt gebruik van de PCR test. Wij maken echter geen gebruik van de reguliere PCR test, maar van de RT-PCR test, een speciale PCR sneltest. Deze test is even nauwkeurig als de reguliere variant, maar een stuk sneller. Waar u bij de reguliere test meestal een paar dagen op de uitslag moet wachten, ontvangt u de uitslag bij ons al binnen een enkele uren.

Maak eenvoudig een afspraak op onze website


Wilt u graag een PCR test laten afnemen? U kunt via onze website een afspraak maken. Klik op de knop ‘afspraak inplannen’ en selecteer de locatie, de datum en het tijdstip van uw keuze. Heeft u vraag over (de betrouwbaarheid van) de PCR test? Neem dan gerust contact met ons op via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)