PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR test Amsterdam

Ontvang op dezelfde dag de uitslag bij onze PCR test in Amsterdam


Als u last heeft van symptomen die passen bij het coronavirus, zoals een droge hoest, koorts en benauwdheid, is het raadzaam om een coronatest te doen. Zo weet u of u binnen moet blijven en of u afstand moet houden van uw huisgenoten. Ook als u met het vliegtuig op reis gaat, is het wellicht nodig om een coronatest te doen. Het is vaak namelijk alleen mogelijk om naar het buitenland te reizen als u een negatieve coronatest kan laten zien. PCR Test Nederland heeft testlocaties door het hele land. Wilt u een PCR test in Amsterdam laten doen? U bent van harte welkom in onze teststraat op de Sloterweg.

Wat is een PCR test?


PCR Test Nederland maakt – zoals onze naam al doet vermoeden – gebruik van de PCR test. Bij dit type coronatest wordt er door middel van een wattenstaafje materiaal afgenomen in de mond en in de neusholte. Dit materiaal wordt vervolgens uitgebreid onderzocht. Als er zich virusdeeltjes in het materiaal bevinden, is de persoon in kwestie besmet met het coronavirus.

Wat PCR Test Nederland zo bijzonder maakt


Bij andere aanbieders kan het vaak wel een paar dagen – of zelfs een week – duren voordat u de uitslag van de PCR test ontvangt. Dat kan erg vervelend zijn, bijvoorbeeld als u in deze periode niet kunt werken of als er een vlucht op de planning staat. Om die reden maakt PCR Test Nederland gebruik van een PCR sneltest. Deze test is net zo nauwkeurig als andere PCR testen, maar doordat er gebruik wordt gemaakt van een unieke PCR machine ontvangt u de uitslag al binnen enkele uren.

Maak een afspraak op onze website


Wilt u graag een PCR test in Amsterdam laten doen? U kunt al een PCR test in Amsterdam laten doen voor €125 exclusief BTW. Op onze website kunt u eenvoudig en snel een afspraak inplannen. U kunt zelf de datum en het tijdstip kiezen. Bent u op zoek naar een testlocatie in de buurt van Schiphol? In dat geval kunt u niet alleen kiezen voor onze teststraat op de Sloterweg, maar ook voor onze testlocatie in Amstelveen. Heeft u een vraag over onze PCR test in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)