PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

PCR Test Almere

Een betrouwbare, ultrasnelle PCR test in Almere


Heeft u koorts, een droge hoest en/of last van vermoeidheid? Heeft u last van een benauwd gevoel? Deze symptomen kunnen worden veroorzaakt door een verkoudheids- of griepvirus, maar kunnen ook wijzen op besmetting met het coronavirus. Als u last heeft van (een van) deze symptomen, is het dan ook raadzaam om zo snel mogelijk een coronatest te laten doen. Als u inderdaad besmet bent met het coronavirus, kunt u namelijk gemakkelijk anderen besmetten als u onvoldoende afstand houdt. Bent u op zoek naar een coronatest in de regio Almere? In dat geval bent u bij PCR Test Nederland aan het juiste adres. Op deze pagina leest u alles over onze PCR test nabij Almere.

Niet alleen 100% betrouwbaar, maar ook nog eens lekker snel


PCR Test Nederland maakt gebruik van de gloednieuwe RT-PCR test. Dit is een variant op de reguliere PCR test, die door hele wereld gebruikt wordt. De reguliere PCR test is erg gevoelig en nauwkeurig, maar heeft ook een nadeel: het kan een paar dagen duren voordat u de uitslag ontvangt. Onze RT-PCR test is even betrouwbaar als de reguliere PCR test, maar is een stuk sneller: binnen enkele uren ontvangt u de uitslag in uw mailbox.

PCR testlocaties door het hele land


Wilt u een afspraak maken voor een PCR test in Almere? Dit kan eenvoudig en snel via onze website. PCR Test Nederland heeft overigens niet alleen testlocaties in de omgeving van Almere, maar door het hele land – van Groningen tot Breda. Heeft u een vraag over onze RT-PCR test? U kunt ons bereiken via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)