testenvoorjereis.nl

Vanaf nu kunt u een gratis PCR test inplannen bij testenvoorjereis.nl. Klik hier om een test in te boeken.

U kunt in het buitenland wel een test bij ons boeken om naar Nederland te reizen.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 119,-
BINNEN 26 UUR UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Parijs Corona PCR test

Waar kan ik terecht voor PCR test in Parijs?

Voor diverse zaken hebben Nederlandse reizigers naar Parijs tegenwoordig een negatieve PCR test nodig. Dat begint bij het instappen van een vliegtuig, controle in trein of bij het oversteken van de grens met de auto. Eenmaal in Parijs is eveneens vaak een negatieve PCR test nodig voor bijvoorbeeld het bezoeken van toeristische attracties en bezienswaardigheden. En of je nu voor zaken of als toerist in Parijs bent geweest, iedereen die weer terug naar Nederland reist zal waarschijnlijk opnieuw een negatieve PCR test nodig hebben om mee te mogen reizen.

PCR testlocatie Parijs

PCR Test Nederland heeft onlangs twee PCR testlocaties geopend in Parijs. U bent van harte welkom op de testlocatie in Parijs Montmartre en Parijs Montparnasse (Parijs Saint- Germain). Een afspraak is eenvoudig online in te plannen via onze Nederlandse website.

Supersnelle uitslag PCR test

De PCR testlocaties in Parijs zijn 7 dagen per week geopend en binnen 30 minuten is de

uitslag bekend! Dankzij de nieuwste technologie is het mogelijk om supersnel resultaat te zien zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid. U ontvangt de uitslag digitaal in uw mailbox en deze wordt standaard voorzien van een reisverklaring in 5 talen. Met het reiscertificaat kunt u veilig op pad. Controleer voor vertrek altijd nog even de meest actuele coronaregels en eventuele reisbeperkingen bij de Nederlandse en Franse overheid en indien van toepassing de luchtvaartmaatschappij. De situatie en de voorwaarden kunnen immers wijzigen!

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)