bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS V.A. € 99-
UITSLAG BINNEN 30 MINUTEN MOGELIJK

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Corona PCR Test Nederland

Testen op Corona bij PCR Test Nederland

Laat u vandaag nog testen op Corona met een sneltest of PCR test bij PCR Test Nederland als u klachten heeft die passen bij het coronavirus! De uitbraak van het coronavirus heeft de hele wereld op zijn kop gezet – mensen werken massaal thuis, een avondje in de kroeg zit er vaak niet meer in en ook in het vliegtuig stappen is niet meer zo eenvoudig. Hoewel thuis blijven en voldoende afstand houden het veiligste is, is dat niet altijd mogelijk. Zo kunnen sommige beroepen niet vanuit huis worden uitgeoefend en is reizen soms onvermijdbaar. In dit soort situaties biedt een Corona PCR test uitkomst. Een coronatest vertelt u of u besmet bent met COVID-19. Zo niet, dan is er geen quarantaine nodig en kunt u (mits u voldoende afstand van anderen houdt) met een gerust hart op pad. Er bestaan verschillende soorten coronatesten. Bij PCR Test Nederland kunt u vandaag nog terecht voor een PCR test of een sneltest. 

Een PCR test of een (Antigeen) sneltest?

Om te voorkomen dat u zelf besmet raakt met Corona en anderen besmet, is het belangrijk om minstens 1,5 meter afstand te houden. Dit wordt ook wel social distancing genoemd. In sommige situaties is dit echter niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u een contactberoep uitoefent, mantelzorger bent of met het vliegtuig op reis moet. U wilt natuurlijk niet het risico lopen anderen te besmetten. Een Corona PCR test kan in dit geval uitsluitsel bieden. Deze test is uiterst nauwkeurig en zeer gevoelig. Hierdoor is het mogelijk om zelfs zonder klachten betrouwbaar te testen. Heeft u al minstens 12 uur klachten? Dan kunt u ook kiezen voor een sneltest. In dat geval weet u met 15 minuten waar u aan toe bent!

Het grote voordeel van PCR Test Nederland

De meeste mensen die besmet raken met het coronavirus ontwikkelen klachten. De ernst van de klachten kan sterk verschillen. Er zijn echter ook personen die niets merken van een coronabesmetting. Een PCR test is de meest betrouwbare test die beschikbaar is. Deze test kan zelfs een besmetting opsporen bij personen die (nog) geen klachten hebben. Het nadeel is dat een PCR test de nodige tijd in beslag neemt. De uitslag wordt bepaald in een laboratorium. PCR Test Nederland heeft dit proces echter zo geoptimaliseerd dat we u nog dezelfde dag de uitslag kunnen mailen inclusief reisverklaring zodat u met een negatieve PCR testuitslag veilig en snel op reis kunt! 

Alles wat u moet weten over onze PCR testen

Overweegt u een PCR of sneltest te laten afnemen? Hier vindt u alles wat u moet weten over onze Corona PCR sneltesten.

  • Onze PCR test is geschikt voor iedereen die wil weten of die besmet is met het COVID-19 virus. Het maakt dus niet uit of u klachten hebt of niet. Een Antigeen sneltest met uitslag binnen 15 minuten is alleen betrouwbaar indien u al 12 uur klachten hebt.
  • Onze PCR sneltest is gevalideerd door het RIVM. Ook is het team van PCR Test Nederland goedgekeurd door de Inspectie Volksgezondheid en Jeugd.
  • We sturen u de PCR testuitslag nog dezelfde dag per e-mail. We sturen u de uitslag niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Engels, Duits en Arabisch. Ook voorzien we de uitslag van uw persoonlijke gegevens, de testwijze, en een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kunt u deze testresultaten, indien nodig, gebruiken om met het vliegtuig te kunnen reizen (mits de testuitslag negatief is).
  • Als u positief blijkt, zal de Goed Gezondheid Groep hier melding van maken bij de GGD.
  • Na de test kunt u last hebben van een geprikkeld gevoel of pijn in de neus. Deze klachten zullen in de loop van de dag verdwijnen.

Het inplannen van een Corona test bij PCR Test Nederland

Wilt u een PCR of Antigeen sneltest laten afnemen? Op onze website kunt u eenvoudig en snel een afspraak inplannen. U kunt zelf de locatie, de dag en het tijdstip selecteren. PCR Test Nederland heeft testlocaties door heel het land. Heeft u een vraag? U kunt ons bereiken via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans, Portugees, Spaans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)