testenvoorjereis.nl

Vanaf nu kunt u een gratis PCR test inplannen bij testenvoorjereis.nl. Klik hier om een test in te boeken.

U kunt in het buitenland wel een test bij ons boeken om naar Nederland te reizen.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 119,-
BINNEN 26 UUR UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Corona PCR Test Lelystad

Snelle Corona PCR test in Lelystad

Bent u op zoek naar een Corona PCR test in Lelystad omdat u klachten hebt die passen bij het coronavirus en graag snel wilt weten of u ook daadwerkelijk besmet bent? Of gaat u binnenkort vliegen en heeft u een negatieve PCR test nodig? Bij PCR Test Nederland bent u aan het juiste adres. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een Corona sneltest (Antigeen test). Op onze testlocatie in Lelystad kunnen we u snel en eenvoudig testen. De testuitslag van een sneltest is er met 15 minuten. De uitslag van de PCR test ontvangt u nog dezelfde dag.

Supersnel en 100% betrouwbare PCR test

PCR Test Nederland maakt gebruik van de gloednieuwe RT-PCR test. De reguliere PCR test is erg gevoelig en nauwkeurig, maar heeft ook een nadeel: het kan een paar dagen duren voordat u de uitslag bekend is. Onze PCR test in Lelystad is even betrouwbaar als de reguliere PCR test, maar is een stuk sneller. U ontvangt nog dezelfde dag de PCR testuitslag in uw mailbox. Bovendien is een negatieve PCR test van PCR Test Nederland tevens bruikbaar als reiscertificaat.

Corona PCR testlocaties door het hele land

Wilt u een afspraak maken voor een Corona PCR test in Lelystad? Dit kan eenvoudig en snel via onze website. PCR Test Nederland heeft overigens niet alleen een testlocatie in Lelystad, maar door het hele land – van Groningen tot Maastricht. Heeft

u een vraag over onze RT-PCR test? U kunt ons bereiken via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.


 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)