bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

bookyourcovidtest.com

Bedankt voor je interesse in onze PCR testen. Om verzekerd te zijn van een geldig testbewijs kun je bij ons andere boekingsplatform (bookyourcovidtest.com) een PCR test boeken om ook een geldig Europees Erkend reiscertificaat te ontvangen (DCC). Je kunt dan jouw resultaat inladen via de CoronaCheck App van de Nederlandse overheid, daarnaast ontvang je nog steeds een reiscertificaat.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS V.A. € 99-
UITSLAG BINNEN 30 MINUTEN MOGELIJK

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Kosten PCR Test Nederland

Wat kost een Corona PCR test?

Hoe duur is een Corona PCR test? Dat hangt af van het soort Corona test. Een Corona sneltest (Antigeentest) is goedkoper dan een PCR test. Een Corona PCR test is een zeer betrouwbare test. Deze test is zo betrouwbaar omdat het materiaal dat met een wattenstaafje uit de neus en keel wordt genomen in een laboratorium zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Hierdoor is een PCR test duurder dan een sneltest.

Wat is het verschil tussen een Corona sneltest en een PCR test?

Er zijn verschillende manieren om te testen of iemand besmet is met het coronavirus. Allereerst kan er gebruik worden gemaakt van een Corona PCR test. Deze test wordt ook gebruikt in de teststraten van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) en in ziekenhuizen. Bij deze test wordt er door middel van een wattenstaafje materiaal afgenomen uit de keel- en neusholte, en wordt dit vervolgens in een laboratorium onderzocht op virusdeeltjes. Als die aanwezig zijn, is de persoon in kwestie besmet met het coronavirus. De PCR test is erg nauwkeurig, maar heeft helaas ook een nadeel. Bij sommige aanbieders kan het namelijk wel een paar dagen tot een week duren voordat u de uitslag ontvangt. Gelukkig kan het ook sneller. Bij ons ontvangt u de uitslag nog dezelfde dag in uw mailbox. 

Behalve de PCR test bieden we ook een Corona sneltest (Antigeentest) aan. Het voordeel van sneltesten is – zoals de naam al doet vermoeden – dat de uitslag een stuk sneller beschikbaar is dan bij een PCR test. Met 15 minuten is de uitslag bekend. Voor een betrouwbare uitslag dient wel minstens 12 uur corona gerelateerde klachten te hebben. 

Op reis met een non- Covid verklaring

Gaat u binnenkort op reis naar het buitenland en vliegt u bijvoorbeeld vanaf Schiphol Airport? In veel gevallen zult u een negatieve PCR testuitslag met covid vrij reisverklaring nodig hebben. Helaas is een negatieve sneltest vaak niet voldoende. Onze Corona PCR testuitslagen worden standaard voorzien van een non- Covid reisverklaring die behalve in het Nederlands ook beschikbaar is in het Engels, Duits en Arabisch. De maatregelen en voorwaarden kunnen wijzigen. Raadpleeg voor vertrek de Rijksoverheid voor een actueel overzicht. 

De voordelen van PCR Test Nederland

Wij zetten de voordelen van PCR Test Nederland voor u op een rijtje:

  • Onze PCR test is erg gevoelig. Hierdoor kan deze test ook worden gebruikt als u geen klachten heeft.
  • PCR Test Nederland heeft testlocaties door het hele land – van Groningen tot Maastricht. U kunt dus altijd bij ons terecht – waar u zich ook bevindt! Bekijk onze testlocaties.
  • U ontvangt uw PCR testuitslag nog dezelfde dag in het Nederlands, Engels, Duits en Arabisch. Op de testuitslag staan uw persoonlijke gegevens en de wijze waarop de test is uitgevoerd. Ook is de uitslag voorzien van een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kunt u een negatieve PCR testuitslag als reiscertificaat gebruiken.

Plan zelf een afspraak in op onze website

Wilt u graag een afspraak inplannen bij PCR Test Nederland? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Klik op ‘afspraak inplannen’ en selecteer de locatie, de datum en het tijdstip van uw keuze. Kunt u niet terecht op het door u gewenste tijdstip? Probeer dan een andere locatie in de buurt. Onze teststraat in Amsterdam heeft de ruimste openingstijden.

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans, Portugees, Spaans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)