PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Kosten PCR Test Nederland

De kosten van een PCR test bij PCR Test Nederland


Het coronavirus is erg besmettelijk. Als iemand met het coronavirus hoest of niest en deze druppeltjes vervolgens door een ander worden ingeademd of (bijvoorbeeld via de handen) in zijn of haar ogen, neus of mond terechtkomen, kan deze persoon besmet raken. Als u klachten heeft die bij het coronavirus passen en/of in contact bent geweest met een besmette persoon, is het dan ook raadzaam om een coronatest te doen. Zo weet u of u in quarantaine moet. Ook is het vaak noodzakelijk om een coronatest te doen als u naar het buitenland wilt reizen: veel landen laten buitenlandse reizigers alleen toe als zij een negatieve testuitslag kunnen overhandigen. Alvorens u een coronatest gaat doen, wilt u natuurlijk weten hoeveel dat kost. Op deze pagina vertellen we u alles over de PCR test kosten. Ook vertellen we u wat een PCR test precies inhoudt.

Hoe wordt getest of iemand corona heeft?


Er bestaan verschillende manieren om te testen of iemand besmet is met het coronavirus. Allereerst kan er gebruik worden gemaakt van een PCR test. Deze test wordt ook gebruikt in de teststraten van de Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) en in ziekenhuizen. Bij deze test wordt er door middel van een wattenstaafje materiaal afgenomen uit de keel- en neusholte, en wordt er vervolgens onderzocht of er in dit materiaal virusdeeltjes aanwezig zijn. Zo ja, dan is de persoon in kwestie besmet met het coronavirus. De PCR test is erg nauwkeurig, maar heeft helaas ook een nadeel. Bij sommige aanbieders kan het soms namelijk wel een paar dagen tot een week duren voordat u de uitslag ontvangt. Naast de PCR test kan er ook gebruik worden gemaakt van een sneltest. Het voordeel van sneltesten is – zoals de naam al doet vermoeden – dat u de uitslag een stuk sneller zult ontvangen dan bij een PCR test. Helaas zijn sneltesten soms ook minder nauwkeurig dan de PCR test.

Wat voor test gebruikt PCR Test Nederland?


Zoals u vast al aan onze bedrijfsnaam hebt gezien, maakt PCR Test Nederland gebruik van de PCR test. We kunnen ons echter goed voorstellen dat u liever niet al te lang op de uitslag wacht. Om die reden maken wij gebruik van een speciale PCR sneltest: door gebruik te maken van gloednieuwe, ultrasnelle apparatuur op locatie kunnen wij al binnen enkele uren de uitslag geven. Deze apparatuur wordt verder enkel in het Erasmus ziekenhuis gebruikt. Deze variant van de PCR test wordt ook wel de RT-PCR test genoemd. Deze test is even nauwkeurig als andere PCR testen.

De voordelen van PCR Test Nederland


Onze razendsnelle RT-PCR test is niet het enige wat ons onderscheidt van andere aanbieders. Wij zetten de voordelen van PCR Test Nederland voor u op een rijtje.

  • Onze RT-PCR test is erg gevoelig. Hierdoor kan deze test ook worden gebruikt als u geen klachten heeft.
  • PCR Test Nederland heeft testlocaties door het hele land – van Groningen tot Eindhoven, en van Amsterdam tot Lelystad. U kunt dus altijd bij ons terecht – waar u zich ook bevindt! Op onze website vindt u een lijst van al onze testlocaties.
  • Een ander voordeel van PCR Test Nederland is dat onze testuitslagen ook als reisverklaring kunnen dienen. U ontvangt uw testuitslag binnen enkele uren in het Nederlands, Engels en Duits. Op de testuitslag staan uw persoonlijke gegevens en de wijze waarop de test is uitgevoerd. Ook is de uitslag voorzien van een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kunt u de testuitslag als reisverklaring gebruiken – mits de uitslag negatief is uiteraard.

De PCR test kosten bij PCR Test Nederland


Alvorens u een afspraak maakt, is het natuurlijk prettig om te weten wat een coronatest zal kosten. We doen ons best om onze PCR test kosten zo laag mogelijk te houden. Om die reden bedragen onze PCR test kosten slechts € 145. Heeft u een vraag over onze PCR test kosten? Neem dan gerust contact met ons op via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl. Ons team geeft u graag uitleg over onze PCR test kosten. U kunt natuurlijk ook met andere vragen of opmerkingen bij ons terecht.

Plan zelf een afspraak in op onze website


Wilt u graag een afspraak inplannen bij PCR Test Nederland? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Klik op ‘afspraak inplannen’ en selecteer de locatie, de datum en het tijdstip van uw keuze. Kunt u niet terecht op het door u gewenste tijdstip? Probeer dan een andere locatie in de buurt te selecteren. Onze teststraat in Amsterdam heeft de ruimste openingstijden.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)