PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 145,-
DEZELFDE DAG UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u dezelfde dag de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Coronatest schiphol

Met onze PCR test Schiphol kunt u met een gerust hart op reis


Sinds de corona-uitbraak adviseren de meeste landen om niet naar het buitenland te reizen. Soms is reizen echter onvermijdelijk, bijvoorbeeld als u voor uw werk op pad moet of u familie in het buitenland heeft. Gelukkig zijn reizen naar het buitenland nog steeds toegestaan. Het is echter wel mogelijk dat het land van bestemming extra veiligheidsmaatregelen neemt om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo bent u in sommige gevallen verplicht om een negatief coronatestresultaat te tonen voordat u in het vliegtuig kunt stappen. PCR Nederland biedt PCR testen aan door heel Nederland. Heeft u een PCR test voor Schiphol nodig? PCR Test Nederland heeft verschillende testlocaties in de buurt van Schiphol, waaronder teststraten in Amsterdam en Amstelveen.

Hoe werkt een PCR test?


Er bestaan op dit moment verschillende testen waarmee kan worden onderzocht of iemand besmet is met het coronavirus. Eén van deze testen is de PCR test. Bij een PCR test wordt er met een wattenstaafje materiaal afgenomen uit de mond en de neusholte. Dit materiaal wordt vervolgens onderzocht. Als er virusdeeltjes in het materiaal worden gevonden, is de persoon in kwestie besmet met het coronavirus. Als er geen virusdeeltjes worden gevonden, is er geen sprake van een besmetting. Het voordeel van de PCR test is dat deze test erg nauwkeurig is, en daardoor ook kan worden gebruikt wanneer de geteste persoon geen klachten heeft. De PCR test heeft echter ook een nadeel: het duurt gemiddeld een paar dagen voordat u de testuitslag ontvangt. Als het erg druk is, kan de wachttijd wel oplopen tot een week.

Een PCR sneltest bij PCR Test Nederland


De uitslag van een PCR test kan soms dus wel even op zich laten wachten. Als u de uitslag nodig hebt om op reis te gaan, kan dit erg vervelend zijn. In sommige gevallen mag u namelijk alleen in het vliegtuig stappen als u een testuitslag kunt tonen die minder dan 48 uur oud is. Om die reden maakt PCR Test Nederland gebruik van een PCR sneltest. Deze coronatest is even nauwkeurig als andere PCR testen, maar in tegenstelling tot deze andere testen ontvangt u binnen enkele uren de uitslag. Dit komt doordat wij gebruikmaken van een geavanceerde PCR machine die verder alleen in het Erasmus ziekenhuis wordt gebruikt. De uitslag van onze PCR test Schiphol wordt geleverd in het Nederlands, Engels en Duits. Ook wordt de testuitslag voorzien van uw persoonlijke gegevens en een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kan de uitslag als reisverklaring worden gebruikt.

De kosten van een PCR test Schiphol


Wie op reis gaat, zit natuurlijk niet op extra kosten te wachten. Om die reden doen we ons best om de prijs van onze PCR test Schiphol zo laag mogelijk te houden. Wilt u een PCR test Schiphol laten afnemen bij PCR Test Nederland? U kunt bij ons al een PCR test Schiphol laten afnemen voor €145.

PCR sneltesten voor bedrijven


Bent u ondernemer, en wilt u graag (een deel van) uw werknemers laten testen? Ook daarvoor kunt u bij PCR Test Nederland terecht. Op onze website kunt u eenvoudig en snel een aantal testen aanschaffen. Na de betaling ontvangt u voor elke aangeschafte PCR test een kredietcode. Deze kredietcodes kunnen uw werknemers vervolgens gebruiken om zelf een PCR test in te plannen via onze website. De kredietcodes zijn uniek en kunnen slechts eenmaal worden gebruikt.

Plan zelf uw afspraak in


Heeft u een coronatest voor Schiphol nodig? PCR Test Nederland beschikt over diverse teststraten in de buurt van Schiphol, onder andere in Amsterdam en Amstelveen. Op onze website kunt u zelf een afspraak inplannen bij een teststraat nabij Schiphol. Hier kunt u zelf de datum, het tijdstip en de locatie kiezen. Woont u niet in de buurt van Schiphol, en bent u op zoek naar een testlocatie dicht bij huis? Geen probleem. PCR Test Nederland heeft testlocaties door het hele land – van Groningen tot Eindhoven. Heeft u een vraag over onze PCR test Schiphol? Neem dan gerust contact met ons op! Ons team helpt u graag verder. PCR Test Nederland is bereikbaar via 085 7602 360 of info@pcrtestnederland.nl.

 

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

16 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt dagelijks dezelfde dag na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Bonaire
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Madeira
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)