testenvoorjereis.nl

Vanaf nu kunt u een gratis PCR test inplannen bij testenvoorjereis.nl. Klik hier om een test in te boeken.

U kunt in het buitenland wel een test bij ons boeken om naar Nederland te reizen.

PLAN UW COVID-19 PCR TEST VANDAAG
PRIJS € 119,-
BINNEN 26 UUR UITSLAG

TESTEN MET ZEKERHEID, SNEL UITSLAG

Ook wel bekend van De Barometer op

We zijn bijzonder trots dat wij als eerste én enige partij in Nederland een PCR test kunnen aanbieden waarbij u binnen 26 uur de uitslag krijgt. Waar de GGD en andere labarotoria gemiddeld 24-48 uur nodig hebben om een PCR test te verwerken, kunnen wij met een geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium dat binnen enkele uren. Met onze zeer betrouwbare testuitslag heeft u snel duidelijkheid en kunt u ook reizen.

Dr.Beeker

Corona PCR Test met certificaat

Begin uw reis goed met onze PCR test met certificaat

Met een negatieve PCR test met certificaat is het vaak nog wel mogelijk om naar het buitenland af te reizen. Hoewel het maken van buitenlandse reizen over het algemeen wordt afgeraden, is het soms onvermijdbaar – bijvoorbeeld wanneer u op familiebezoek of op zakenreis moet. Staat er een vliegreis op de planning? Controleer dan voor vertrek of er voor het reizen naar het land van bestemming vanwege het coronavirus extra veiligheidsmaatregelen gelden. Een groot deel van de landen en luchtvaartmaatschappijen laat namelijk alleen reizigers toe die een negatieve coronatest (zoals een PCR test) kunnen overhandigen. Houd er echter rekening mee dat niet alle aanbieders van coronatesten ook een covid vrij reisverklaring meegeven. Kies dus altijd voor een PCR test met certificaat!

Veilig op weg met PCR Test Nederland

Als u bij PCR Test Nederland een PCR test doet, ontvangt u de testuitslag in uw mailbox. Op de testuitslag vermelden we uw persoonlijke gegevens en geven we aan hoe de test is uitgevoerd. Ook wordt de uitslag voorzien van een stempel en handtekening van een huisarts. Hierdoor kan de testuitslag als non- covid reisverklaring worden gebruikt. Met onze PCR test met certificaat kunt u dus met een gerust hart in het vliegtuig stappen – mits de uitslag negatief is uiteraard!

PCR test met certificaat nog dezelfde dag beschikbaar 

Bij een PCR test duurt het vaak enige dagen voor u de uitslag ontvangt. Dankzij optimalisatie en innovatie kan dit bij ons sneller. Bij PCR Test Nederland ontvangt u de testuitslag met certificaat nog dezelfde dag!

 

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

25 LOCATIES 🇳🇱 🇧🇪 🇩🇪🇫🇷

Bekijk hier onze locaties

GRATIS ANNULEREN OF WIJZIGEN AFSPRAAK

ISO 15189 GECERTIFICEERD

Geaccrediteerd & gevalideerd laboratorium

BINNEN ENKELE UREN UITSLAG

In plaats van reguliere 24-48 uur

INCLUSIEF REISDOCUMENT

U ontvangt een non-COVID-19-verklaring per mail

VEEL GESTELDE VRAGEN

1 V: Krijg ik de testuitslag mee?

A: Ja, de testuitslag wordt binnen 26 uur na het afnemen van de test per mail middels een printbare digitale kopie aan u bevestigd. De uitslag wordt in het Nederlands, Duits Engels, Frans en Arabisch naar u gemaild als PDF bestand met daarop een stempel en handtekening van een huisarts. Op de uitslag vindt u uw persoonlijke gegevens maar ook de testwijze en een vermelding van de RT-PCR test. Met dit testresultaat kunt u ook vliegen.

2 V: Wat voor soort test voeren jullie uit?

A: PCR Test Nederland voert een geautomatiseerde PCR test uit in een gerenommeerd laboratorium in Nederland. Het laboratorium is geaccrediteerd en de testopzet is gevalideerd.

3 V: Hoe betrouwbaar is jullie test?

A: Onze test is zo betrouwbaar dat de kans dat u binnen 48 uur na afname klachten krijgt, veroorzaakt door Corona, zo goed als nul is. De PCR test is de gouden standaard onder laboratoriumonderzoeken en onze test scoort daar met 8 virussen per swab nog weer 10 keer beter dan andere test aanbieders en dat bovendien op locatie en uiterlijk binnen enkele uren.

4 V: Hoe wordt de test afgenomen?

A: Eerst wordt er met een wattenstaafje speeksel uit de mond gehaald en vervolgens wordt er via de neusholte materiaal afgenomen. De test wordt afgenomen door medewerkers, die opgeleid zijn en onder supervisie staan van de Goed Gezond Groep. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel wat spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u zo comfortabel mogelijk te maken.

ONZE KLANTEN REISDEN NAAR DE VOLGENDE LANDEN:

Australië
Aruba
Azoren
België
Cyprus
Canarische eilanden
Curacao
Duitsland Denemarken
Algerije
Dubai
Egypte
Spanje
Finland
Frankrijk Griekenland
Kroatië
Hongarije
Indonesië
Israël
Iran
Italië
Japan
Luxemburg
Marokko
Mexico
Nederland
Noorwegen
Nieuw-Zeeland
Zweden
Thailand
Turkije
Verenigde Staten (US)